Η ΑΕΛ αγωνίζεται σήμερα (23/2, 17:15) στο Πανθεσσαλικό του Βόλου με σκοπό να αντιμετωπίσει τον ΝΠΣ (άλλοτε Πύδνα Κίτρους) για να παλέψει τις λιγοστές πιθανότητες της να μπει σε τροχιά play-off δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια.

Οι “βυσσινί” παραμένουν η μοναδική ομάδα στην κατηγορία δίχως νίκη μέσα στο 2020 πληρώνοντας τον κακό σχεδιασμό στην χειμερινή περίοδο και τις πολλές ανακατατάξεις στο ρόστερ τους καθώς από την 4η θέση πριν την διακοπή των γιορτών, βρέθηκαν στην 11η.

Τα αγωνιστικά προβλήματα λόγω τιμωριών και τραυματισμών έχουν μειωθεί μιας και ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει στη διάθεση του την μεγαλύτερη μερίδα του ρόστερ εκτός από τον τιμωρημένο Μιλοσάβλιεβιτς και τους ανέτοιμους Αλί Γκαζάλ και Γιάννη Μασούρα.

Από την άλλη πλευρά, ο ΝΠΣ Βόλος του Αλμπέρτο Γκαγιέγκο έχει παρατήσει την μάχη για την πρώτη εξάδα και ετοιμάζεται για καλό πλασάρισμα στα play-out. Στην γειτονική πόλη θεωρούν το ματς ως αγώνα γοήτρου μετά τα όσα συνέβησαν στο AEL FC ARENA και το ματς θεωρείται διαφορετικό από τα προηγούμενα.