Ματς εντός έδρας για τον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης (26/1, 15:00) ενάντια στην Δόξα Δράμας με τους κυανόλευκους να θέλουν να συνεχίσουν στα θετικά αποτελέσματα.

Η ομάδα του Αριάν Μπελά προέρχεται από δύο σερί νίκες ενώ εντός έδρας είναι μία από της καλύτερες ομάδες της SuperLeague 2 έχοντας 5 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία και 1 ήττα έχοντας τον καλύτερο απολογισμό μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από την άλλη πλευρά, η Δόξα Δράμας του Κώστα Βασιλάκη που έχει ως στόχο την ανάδειξη νεότερων παικτών σε συνδυασμό με την παραμονή στην κατηγορία έρχεται αποφασισμένη για να πάρει βαθμό ή βαθμούς προκειμένου να πετύχει τον στόχο.

Διαιτητής της συνάντησης ο Βουρνέλης (Μακεδονίας) με βοηθούς τους Φράγιο (Μακεδονίας) και Τυριακίδης(Μακεδονίας) και τέταρτο τον Μέγα (Πιερίας).

Aναλυτικά στην αποστολή του Απόλλωνα βρίσκονται οι: Γκέκας (Τ), Θεολόγης (Τ), Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Καρίκι, Χατζής, Λίταινας, Ναζίμ, Γκουστάβο, Σιφναίος, Μπαστακός, Μπιμάι, Τασιούλης, Γκουντρουμπής, Καμπέρης, Μπρέμπος, Κούλπας, Νύκταρης, Καρατάσιος.

Αναλυτικά στην αποστολή της Δόξας βρίσκονται οι Μένκα, Ηλιάδης, Σιώπης, Παπαργυρίου, Αναστασίου, Μαρκοπουλιώτης, Κουκόλης, Καψάλης, Πινδώνης, Παρασκευάς, Τάσιος, Πλέγας, Ρούτσης, Παπαϊωάννου, Κόντος, Κρητικός, Ρόβας και Αποστολίδης.