Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την ΠΑΕ ΑΕΛ με τον Ισλανδό να μην ανανεώνει στις συζητήσεις επέκτασης της διαμονής του στην πόλη της Λάρισας κι έτσι να έχουν ξεκινήσει τα σενάρια αποχώρησης του από την ομάδα της ΑΕΛ.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί ως βασικός σε 46 παιχνίδια με το άλογο στο στήθος σε 1,5 σεζόν έως σήμερα και σίγουρα αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας.

Οι διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του παίκτη ξεκίνησαν τον Νοέμβριο ωστόσο δεν ήρθαν σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τον Δεκέμβριο.

Mε τον χρόνο να πιέζει, καθώς ο παίκτης έχει το δικαίωμα της διαπραγμάτευσης με ομάδες στο τελευταίο εξάμηνο της παραμονής του στην ΑΕΛ, η ΠΑΕ δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου με τις μνήμες από την περίπτωση του Μίλος Ντέλετιτς κατά την περσινή περίοδο να… ξυπνούν.

Αναμένονται εξελίξεις με την περίπτωση του Όγκμουντουρ Κρίστινσον μετά το πέρας των ερχόμενων κρίσιμων και συνεχόμενων παιχνιδιών της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μέχρι τις γιορτές.