Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε ο Άντονι Φατιόν σχετικά με τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στην Αλβανία τις προηγούμενες ημέρες ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην νίκη της ΑΕΛ επί του Βόλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άντονι Φατιόν στην κάμερα της NOVA:

Παλεύουμε κάθε ματς. Βρεθήκαμε για τρίτη φορά πίσω στο σκορ και το ανατρέψαμε. Είμαστε μαχητές. Παίζουμε με πάθος και δεν εγκαταλείπουμε ποτέ. Μας δίνει δύναμη για να συνεχίζουμε μέχρι το 95′.

Εκτός από ότι είμαστε μαχητές έχουμε δείξει ότι παίζουμε κιόλας. Έχουμε βάλει αρκετά γκολ, έχουμε δεχθεί επίσης. Προσφέρουμε θέαμα. Μας αρέσει το καλό ποδόσφαιρο. Αλλά πάνω από όλα χρειάζεται και το πάθος και γι’ αυτό παίρνουμε αυτό που θέλουμε.

Σίγουρα είναι πολύ σημαντικη η σημερινή νίκη και μας κρατάει στην 6αδα. Στόχος μας είναι παιχνίδι με παιχνίδι να είμαστε εκεί. Και στο τέλος θα δούμε.

Για το γκολ: Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ. Το αφιέρωσα στην κοπέλα μου και την οικογένεια μου.

Για τα γεγονότα στην Αλβανία: Η Αλβανία είναι η χώρα καταγωγής μου. Για μένα Αλβανία-Ελλάδα είναι το ίδιο. Τις αγαπάω και τις δύο πάρα πολύ.

Οι άνθρωποι εκεί περνάνε δύσκολες στιγμές. Ήταν ένα σοκ. Είχαμε πολλούς νεκρούς. Μακάρι να συνέλθουν γρήγορα. Αν και οι ζωές δεν επιστρέφονται.

Θα ήθελα να σταθώ στο φιλικό που θα κάνουμε. Με πρωτοβουλία της ομάδας και του προέδρου μας θα είναι ένα πολύ ωραίο γεγονός.

Το ξέρουμε ότι το ποδόσφαιρο ισούται με ανθρωπιά. Και έχουμε να βοηθάμε.

Η νίκη πάει σε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι δύσκολο να βλέπεις ανθρώπους να ψάχνουν κάτω από τα μπάζα για συγγενείς τους. Είναι βαρύ.