Ο ΝΟ Λάρισας επικράτησε άνετα με 11-5 της ΝΕ Πατρών στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την μάχη της παραμονής και έκανε το 1-0 στη μεταξύ τους σειρά.

Η ομάδα της Λάρισας ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, παίρνοντας από νωρίς το προβάδισμα, ενώ στο ημίχρονο προηγήθηκε με 6-3. Η ΝΕ Πατρών δεν κατάφερε να γίνει απειλητική ούτε στο δεύτερο μισό του αγώνα, με το τελικό σκορ να είναι 11-5 υπέρ του συνόλου του Σπύρου Τσιάρα. Πρώτη σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε η Κούμπρα Κους με 6 τέρματα.

Με τη νίκη αυτή, ο ΝΟ Λάρισας έκανε το 1-0 στη σειρά των δύο ομάδων και χρειάζεται μία ακόμα νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία. Ο δεύτερος αγώνας είναι το Σάββατο (4/5, 18.00) στην έδρα της ΝΕ Πατρών.

ΝΟ Λάρισας – ΝΕ Πατρών 11-5 (4-2, 2-1, 2-1, 3-1)

ΝΟ Λάρισας (Σπύρος Τσιάρας): Γούλα, Κυροδήμου, Τουλουμτζίδου, Χασιώτη, Σαμαρά, Μπαλάτσα Ν. 2, Μπαλάτσα Μ., Τοκίνι 1, Κούμπρα 6, Τσιγαρίδα 2, Πατούνα, Μιγδάνη, Λαμπρονίκου, Καλογιάννη, Καζάνα

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 1, Σινεμόγλου, Ρακιντζή, Τσιμάρα Ευφ., Τσιμάρα Ευδ., Πετάση 1, Μιχαηλίδου, Μόργκαν 1, Μπιτσάκου 1, Μανέτα 1, Λυκοθανάση, Χρυσανθοπούλου, Γεωργίου, Ζαφειράκη