Ανταποδίδοντας την φιλοξενία που απήλαυσαν τα μέλη του που είχαν επισκεφθεί την Λάρισα, ο Όμιλος Γυναικών Ομόνοιας φιλοξένησε στην Λευκωσία αντίστοιχη αντιπροσωπεία του γυναικείου Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΛ «Βυσσινί Αμαζόνες», επιβεβαιώνοντας μάλιστα την αδελφοποίησή τους, με ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14/10 στο Συνεδριακό Κέντρο του Γ.Σ.Π., της έδρας του ιστορικού κυπριακού συλλόγου.

Στη διάρκεια της τελετής, τιμήθηκε από τις «Βυσσινί Αμαζόνες» ο αρχηγός της κυπελλούχου ΑΕΛ του 2007, Νίκος Νταμπίζας, σημερινός τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας.

Την επομένη, η λαρισινή αντιπροσωπεία παρακολούθησε την αναμέτρηση Ομόνοιας-Ανόρθωσης 2-0, ως επίσημη προσκεκλημένη της διοίκησης των γηπεδούχων, πανηγυρίζοντας μάλιστα το γκολ του Κλέιτον Σίλβα, ο οποίος επίσης τιμήθηκε για την προσφορά του στην ΑΕΛ και στην κατάκτηση του κυπέλλου του 2007.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ χαιρετίζει κάθε πρωτοβουλία των οργανωμένων φίλων της, που προβάλει την ιστορία και προάγει τις ιδέες πάνω στις οποίες δημιουργήθηκε και πορεύεται εδώ και 52 χρόνια.

Προγράμματα Συμβολαιακής Γεωργίας 2017