Ικανοποιημένος από τον βαθμό, όχι όμως και από την εμφάνιση ο Τζιανλούκα Φέστα παραδεχόμενος στη Συνέντευξη Τύπου στα Γιάννενα πως η ομάδα του δεν λειτούργησε με τον σωστό τρόπο στο σημερινό ματς.

Αναλυτικά:

«Είμαστε χαρούμενοι για τον βαθμό που πήραμε ακόμη και αν δεν κάναμε καλό παιχνίδι.

Στο πρώτο μέρος δεν πήγαμε καλά στο αμυντικό κομμάτι και δεν είχαμε κατοχή μπάλας με σωστό τρόπο και δεν είμαι ευχαριστημένος από αυτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο όταν αποβλήθηκε ο Νούνιτς άλλαξε ολοκληρωτικά το πλάνο και βάλαμε περισσότερους αμυντικούς παίκτες. Εμείς θέλαμε τον βαθμό και είμαι χαρούμενος που για τρίτο ματς κρατήσαμε το μηδέν».

Για το δουλεύει ενεργητικά η πίεση στους παίκτες του: «Οι παίκτες σε κάθε παιχνίδι δίνουν το 100% και έχουν χαρακτήρα. Τώρα έχουμε τη διακοπή και μας δίνει την ευκαιρία να δουλέψουμε σκληρά γιατί το επόμενο παιχνίδι είναι σημαντικό»

Για το πόσους βαθμούς χρειάζεται η ομάδα για να σωθεί:«Δεν σκέφτομαι αυτό προσπαθώ να εστιάσω στο επόμενο παιχνίδι».

Για τον Ντέλετιτς: «Είναι απόφαση της διοίκησης και δεν μπορώ να πω κάτι. Εστιάζω στους παίκτες που έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα».

Για την διαιτησία στο σημερινό ματς: «Ποτέ δεν μιλάω για τη διαιτησία, αυτοί κάνουν τη δουλειά τους και εγώ τη δική μου»