Με επιτυχία πέρασαν οι διαιτητές της Super League τα αγωνιστικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (13/2), δείχνοντας ότι τουλάχιστον από πλευράς φυσικής κατάστασης βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο. 

Εκείνοι που δεν έτρεξαν ήταν οι Διαμαντόπουλος και Σκουλάς, καθώς είχαν περάσει με επιτυχία τα τεστ στο σεμινάριο της UEFA στη Λισσαβόνα πριν από μερικές ημέρες. 

Επίσης, δεν έτρεξε ο Θανάσης Τζήλος, αφού ακόμη αναρρώνει από το τραυματισμό του στο γόνατο, τον οποίο κληρονόμησε από την επίθεση που δέχτηκε τον Δεκέμβρη κάτω από το σπίτι του. Τραυματίας, εξάλλου, είναι και ο Γκορτσίλας. 

Aπό τα αγωνιστικά τεστ απουσίαζαν και οι Σιδηρόπουλος, Παπαπέτρου, Παπαδόπουλος, οι οποίοι «σφυρίζουν» αύριο το Ρεν-Μπέτις για το Europa League.

Tέλος, σε αντίθεση με τα παράπονα από αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας, η UEFA και η FIFA εμφανίζονται ικανοποιημένες με την παρουσία των Ελλήνων διαιτητών στη φετινή Σούπερ Λίγκας. 
Μάλιστα, η Live Sport αναφέρει πως η ευρωπαϊκή και παγκόσμια συνομοσπονδία εκτιμούν πως η ελληνική διαιτησία είναι επιτυχημένη σε βαθμό 80% με 85%.