Έπρεπε να περάσουν 10 μήνες για να δούμε ξανά τον Λεοζίνιο βασικό σε παιχνίδι πρωταθλήματος της ΑΕΛ.

Η υπόθεση του Βραζιλιάνου έχει πολλά… επεισόδια σε ένα πολύκροτο σήριαλ του περσινού Ιανουαρίου που τον έφερνε κοντά στην πόρτα της εξόδου μέχρι την… φυγή του από την ομάδα το καλοκαίρι και την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του που έφερε την παραμονή του στον σύλλογο στο τελείωμα της καλοκαιρινής περιόδου, χάνοντας παράλληλα το μεγαλύτερο κομμάτι της προετοιμασίας.

Ο Λεοζίνιο βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας όλο αυτό το διάστημα στην ΑΕΛ και λόγω των απουσιών πήρε σήμερα φανέλα βασικού μετά το ματς με την Ξάνθη στις 29 Απριλίου 2018 την περσινή περίοδο και την ήττα της ΑΕΛ με 1-0!

Ο Βραζιλιάνος είχε αγωνιστεί για το Κύπελλο στην Καλαμαριά ωστόσο είχε 10 μήνες να παίξει βασικός με την φανέλα της ΑΕΛ σε ματς πρωταθλήματος ενώ στα προηγούμενα 4 παιχνίδια που είχε αγωνιστεί έπαιξε λίγα λεπτά ως αλλαγή.

Τέλος, ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα έκανε σήμερα και ο Μανώλης Μπέρτος με τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στην ομάδα από το καλοκαίρι και σήμερα παίρνει την ευκαιρία του απόντος του Νίκου Καρανίκα.