Στη 15 Ιανουαρίου η ΑΕΛ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Αλεξάντρ Κοέφ μόλις έξι μήνες μετά από την έναρξή της. Ο 28χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος επέστρεψε στην πατρίδα του, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της δεύτερης κατηγορίας (Ligue 2), Γκαζελέκ Αζαξιό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική έκδοση του “Goal.com” υποστήριξε ότι η αποχώρηση από τους “βυσσινί” οφείλεται στην αδυναμία της συζύγου του να προσαρμοστεί στην πόλη.

“Όλα πήγαιναν καλά στο αγωνιστικό σκέλος. Ήδη είχα πάρει θέση βασικού. Αλλά, τα υπόλοιπα δεν πήγαιναν καλά… οι φιλοδοξίες της ομάδας και η ζωή με τη σύζυγό μου. Δεν ένιωθε καλά στην πόλη, δεν είχε πράγματα να κάνει. Για μένα ήταν σημαντικό να νιώθει καλά. Γι’ αυτό δεν ήθελα να μείνω περισσότερο στη Λάρισα. Σε μια άλλη χώρα, θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά, αλλά εκεί ήταν δύσκολα”, υποστήριξε ο Αλεξάντρ Κοέφ.

Αγωνίστηκε σε οκτώ ματς στη Super League – μάλιστα πέτυχε κι ένα γκολ στην εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Λεβαδειακό – και ένα στο Κύπελλο Ελλάδας.