Δεν έφτανε στον Ερμή η αγορά του Κούκσικς και η αποχώρηση του από τον σύλλογο, η ομάδα της Αγιάς θα πρέπει να αναζητήσει άμεσα και προπονητή καθώς ο Γιώργος Σκαραφίγκας παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους από τον πάγκο της ομάδας και άφησε κενή την θέση.

Ο Σκαραφίγκας κατάφερε να «αναγεννήσει» την ομάδα που έγραψε θετική πορεία υπό την καθοδήγηση του, ωστόσο προσωπικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να βρίσκεται αλλού εκτός από την Αθήνα.

Έτσι, ο Ερμής Αγιάς θα πρέπει να βρει άμεσα τον αντικαταστάτη του.

Τέλος, ο τεχνικός ευχαρίστησε τον σύλλογο και ευχήθηκε «εις το επανιδείν» στις τελευταίες του δηλώσεις ως τεχνικός της ομάδας της Λάρισας.

Αναλυτικά:

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο κ. Γιώργος Σκαραφίγκας από τον πάγκο του Ερμή Αγιάς και στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του τονίζει τα εξής:

«Τέλος… Μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα και έμαθα με τον τεράστιο Νέστωρα Κόμματο. Όχι «γεια» αλλά «εις το επανιδείν».

Δυστυχώς η ζωή δεν τα φέρνει πάντα όπως τα θέλουμε, ένα υπέροχο ταξίδι τελειώνει νωρίς για προσωπικούς λόγους, μη διαπραγματεύσιμους που πρέπει να βρίσκομαι στην Αθήνα.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους αθλητές, συνεργάτες, προπονητές, φιλάθλους για τη στήριξή τους και τη συνεργασία τους, αλλά ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Ριζούλη που άνθρωποι σαν κι αυτόν σπανίζουν στο χώρο μας».