Μετ’ εμποδίων η προετοιμασία του Ερμή Αγιάς για το αυριανό παιχνίδι (12/1, 17:00) με τον Ιπποκράτη Κω με την Λαρισινή ομάδα να μετατρέπεται σε νοσοκομείο ζητώντας γι’ αυτό τον λόγο, αναβολή του αγώνα!

Αυτό όμως δεν έγινε δεκτό κι έτσι η ομάδα της Αγιάς θα αγωνιστεί στην φυσική της έδρα (κλειστό γυμναστήριο της Αγιάς) για πρώτη φορά φέτος.

Συγκεκριμένα οι Κόμματος, Τζόλος, Λόλας, Τριανταφύλλου, Τσούμας, Βρεττάς, Τσιλούλης, Τσιαμπαλής και Νταλός είναι οι παίκτες που ταλαιπωρούνται από πυρετό σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας .

Το αίτημα αναβολής που είχε καταθέσει ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας δεν έγινε δεκτό για το παιχνίδι με τον Ιπποκράτη.

Η ΕΟΚ κατέθεσε το σχετικό αίτημα στη νησιωτική ομάδα, η οποία δεν το έκανε δεκτό και έτσι αύριο το απόγευμα στις 5 θα γίνει κανονικά το τζάμπολ στο κλειστό της Αγιάς, στο οποίο επιστρέφει για το συγκεκριμένο ματς η «μπλε» ομάδα, ελπίζοντας ότι θα έχει στο πλευρό της τους φιλάθλους της για να την ενισχύσουν και να τη βοηθήσουν να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης που θα της επιτρέψει να παραμείνει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας καλείται να διαχειριστεί μία ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση στο αυριανό ντέρμπι έχοντας βασικές επιλογές του να μένουν εκτός όπως είναι οι Κόμματος, Τζόλος, Λόλας, Τριανταφύλλου, Τσιαμπαλής, Βρεττάς, Τσούμας, Νταλός και Τσιλούλης ταλαιπωρούνται από ίωση.