Ο Νταβόρ Ταλέσκι είναι η επόμενη κίνηση της ΑΕΛ στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι ανακοινώνοντας πριν από λίγα λεπτά τον ποδοσφαιριστή που υπέγραψε για 2,5 χρόνια.

Ο Ταλέσκι είναι η πέμπτη προσθήκη που πραγματοποιούν οι βυσσινί σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, μετά τους Αντνάν Σετσέροβιτς, Στέφαν Ζίβκοβιτς, Νίκολα Γιακιμόφσκι και Εβγκένι Σικάβκα.

Ο Σκοπιανός έρχεται από αγωνιστική απραξία καθώς ο παραγκωνισμός του στην φινλανδική Χόνκα ήρθε το καλοκαίρι του 2018 ενώ στην συγκεκριμένη ομάδα που άνηκε μέχρι προσφάτως έπαιξε σε 17 παιχνίδια. Ο Ταλέσκι παρά το νεαρός της ηλικίας του έχει αλλάξει ακόμη τέσσερις ομάδες στην πατρίδα του έχοντας περάσει από 11 Oktomvri Prilep, Metalurg Skopje, Bregalnica Stip και Pobeda Prilep.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας δυόμιση ετών με τον διεθνή Σκοπιανό τερματοφύλακα Davor Taleski. Ο Davor Taleski είναι 23 ετών, έχει ύψος 1.93, είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες Κ17 και Κ21 της χώρας του και αγωνιζόταν στην Φινλανδία με τα χρώματα της FC Honka”.