Αρκετές αλλαγές από τον Τζιανλούκα Φέστα για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν ενάντια στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ στην ενδεκάδα για τους “βυσσινί” αγωνίζονται μόλις 3 Έλληνες παίκτες.

Ο Ιταλός τεχνικός θέλει να ενσωματώσει με το καλημέρα τους νεοφερμένους κι έτσι επέλεξε ενδεκάδα με τους Σικάφκα, Σεσέροβιτς, Γιακιμόφσκι στο αρχικό σχήμα ενώ για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι, ξεκινά βασικός ο Βαγγέλης Νούσιος.

Συγκεκριμένα ο Κρίστινσον κάτω από τα δοκάρια, ο Καρανίκας δεξιά, ο Γιακιμόφσκι κάνει ντεμπούτο στο αριστερό άκρο της άμυνας και οι Ζίζιτς και Γκόικοβιτς θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας.

Στα χαφ ο Φατιόν θα έχει παρτενέρ τον νεοφερμένο Σεσέροβιτς ενώ μπροστά τους θα αγωνιστεί σε ελεύθερο ρόλο ο Μιλοσάβλιεβιτς.

Ο Ντέλετιτς στο ένα άκρο και ο Βαγγέλης Νούσιος ξεκινά για πρώτη φορά βασικός και ντεμπούτο κάνει και ο Σικάφκα.

Επι γραμματικά:

ΑΕΛ (Τ. Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκόικοβιτς, Ζίζιτς, Γιακιμόφσκι, Φατιόν, Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Νούσιος, Σικάφκα.

Αστέρας Τρίπολης (Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Φερνάντεζ, Μανίας.