Την πρόθεσή του να παραμείνει στην πρώτη θέση τους Football League εξέφρασα ο Μαρσέλο Τροΐζι μετά το 0-0 κόντρα στη Δόξα Δράμας. 

Ο προπονητής των «κυανόλευκων» αναφέρθηκε παράλληλα στα διαιτητικά λάθη που θεώρησε πως έγιναν στο ματς, εξέφρασε όμως την άποψη πως η ομάδα της Λάρισας θα φανεί ακόμα καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Μαρσέλο Τροΐζι: Σήμερα είχαμε να δώσουμε ένα πολύ δύσκολο ματς. Η ομάδα της Δράμας ήρθε για να πάρει την ισοπαλία παίζοντας πολύ σκληρά στην άμυνα, ενώ εμείς προσπαθούσαμε να βγάλουμε πιο πολλά επιθετικά.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ καλό ρυθμό, όχι όμως τόσο στο δεύτερο.

Πιστεύω σήμερα πως ο διαιτητής ήταν εκτός αγώνα, δεν έδωσε κάποια φάουλ, ενώ θα μπορούσε να δώσει από το πρώτο ημίχρονο κόκκινη κάρτα σε κάποιους παίκτες. Συμβαίνουν όμως αυτά και μίλησα μαζί και κατανοώ πως όλοι κάνουν λάθη.

Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε μία ομάδα να ετοιμάσουμε την ομάδα για το επόμενο παιχνίδι. Θα πρέπει να δούμε ποιους παίκτες θα έχουμε στη διάθεσή μας. Είμαι αισιόδοξος πως στη πορεία η ομάδα θα είναι καλύτερα και θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στη πρώτη θέση».

Γιώργος Αγιώτης: «Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι με λίγες φάσεις και σκληρό ποδόσφαιρο. Εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι μέσα στον Απόλλωνα Πόντου και θα δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

«Κρατάμε τη προσπάθεια»

Στάικος Βεργέτης: «Ήταν ένα ενδιαφέρον ματς παρά το τελικό αποτέλεσμα. Υπήρχε ένταση, ρυθμός με τις δύο ομάδες να διεκδικούν μέχρι το τέλος να πάρουν το τρίποντο της νίκης.

Στο πρώτο ημίχρονο θα λέγαμε πως δεν ήταν τόσο υψηλός ο ρυθμός με αποτέλεσμα να μην βγουν τόσες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε πιο ψηλά και γίναμε πιο απειλητικοί. Ο Απόλλων είχε κι αυτός κάποια καλά σουτ απειλώντας την εστία μας.

Εμείς κρατάμε την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μέχρι τέλους και τη συνοχή που έδειξαν και προετοιμαζόμαστε άμεσα για τα επόμενα ματς».

Μανώλης Πατράκης: «Ήταν ένα δύσκολο ματς το σημερινό σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο. Ο αγώνας κρίθηκε στις μονομαχίες ενώ και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να φύγουν με τη νίκη. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στη τελικοί πάσα θα μπορούσαμε να φύγουμε με το τρίποντο.

Κρατάμε τη καλή προσπάθεια σε μία δύσκολη έδρα και κοιτάμε το επόμενο ματς το Σάββατο κόντρα στον Ηρακλή».