Ξεκούραση για τους παίκτες της ΑΕΛ και χρόνος σημαντικός (περίπου 2 βδομάδες) για τον Τζιανλούκα Φέστα, ο οποίος θέλει να εκμεταλλευτεί το… διάλειμμα ελέω Εθνικών ομάδων προκειμένου να δουλέψει απερίσκεπτος προς την βελτίωση της ομάδας και της προσθήκης στοιχείων που ανήκουν περισσότερο στην δική του ποδοσφαιρική φιλοσοφία.

Αρχικά ο παίκτες θα απολαύσουν το ρεπό που τους έδωσε ο Ιταλός και ήδη αρκετοί ήταν οι παίκτες που δεν γύρισαν Λάρισα μετά την Ξάνθη, προκειμένου να μεταβούν στις χώρες τους για να βρεθούν με συγγενικά τους πρόσωπα.

Μετά θα “χωθούν” όλοι τους σε ένα πρόγραμμα δουλειάς προκειμένου να παρουσιαστούν καλύτεροι στο απαιτητικό πρόγραμμα της συνέχειας όπου η ΑΕΛ επιβάλλεται να αναζητήσει νίκες που έχει… τσεκάρει στο μπλοκάκι της αφού το τελείωμα του πρώτου γύρου είναι αρκετά δύσκολο για τους “βυσσινί”.

Η ΑΕΛ στα επόμενα 5 παιχνίδια της έχει τρεις εντός έδρας αγώνες με Λαμία, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα ενώ παράλληλα θα παίξει στη Λιβαδειά με Λεβαδειακό και στη Τρίπολη με τον Αστέρα θέλοντας μία καλή συγκομιδή για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Φέστα έψαχνε χρόνο για να αφομοιώσουν οι παίκτες του τον τρόπο παιχνιδιού και ουσιαστικά του παρουσιάζεται μία ευκαιρία για μίνι προετοιμασία όπου γνωρίζει πως πρέπει η ομάδα να βελτιωθεί αρκετά για να διεκδικήσει αποτελέσματα στα επόμενα ματς.