Την ήττα με 2-0 γνώρισε η ΑΕΛ στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, με τον Σωτήρη Αντωνίου να μιλάει για δίκαιη νίκη του Ατρομήτου, τονίζοντας πως οι “βυσσινί” μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Παράλληλα, τόνισε πως η χαμένη ευκαιρία του Λεοζίνιο να σκοράρει έπαιξε μεγάλο ρόλο στην έκβαση του αγώνα, ενώ υπενθύμισε τις απουσίες των Μόρα και Ζίζιτς που έχουν κοστίσει στην ΑΕΛ εύκολα λάθη και γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

“Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που μας δοθήκαν. Η χαμένη ευκαιρία του Λεοζίνιο στο δεύτερο ημίχρονο είναι κομβικής σημασίας για την εξέλιξη του αγώνα.

Τον τελευταίο καιρό μας έχει λείψει και ο Ζίζιτς και ο Μόρας, δύο παίκτες με μεγάλη εμπειρία στην άμυνα και πληρώνουμε λάθη τα οποία δεν πρέπει να γίνονται όπως στο δεύτερο γκολ.

Ο Ατρόμητος ήταν πιο ουσιαστική ομάδα στο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος από εμάς και σίγουρα μπορεί να πει πως δικαιούταν κάτι από το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως πατήσαμε καλύτερα και χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεχθήκαμε ένα τέρμα και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Μοιραία λοιπόν εξελίχθηκε έτσι το ματς και χάσαμε δίκαια”.

Από την άλλη, ο προπονητής του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι ανέφερε πως η ομάδα του δίκαια πήρε το τρίποντο παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα είπε:

“Νομίζω παίξαμε πάρα πολύ καλά και δικαιούμασταν τη νίκη. Πήραμε δίκαια λοιπόν το τρίποντο της νίκης”.