Τα “βυσσινί” θα συνεχίσουν να φορούν οι Σέρβες Γιοβάννα Σρετένοβιτς και Ίβανα Ζντράβκοβιτς οι οποίες συμφώνησαν να αγωνιστούν στην ΑΕΛ και την επόμενη σεζόν στην Α’ Εθνική ποδοσφαίρου Γυναικών.

Μαζί τους και οι Δήμητρα Ρήγα, Παναγιώτα Σωτηριάδη, Ρομίνα Τσούκα, Νικολέτα Αρκουλή και Παναγιώτα Βλασειάδου που ανανέωσαν την συνεργασία τους με τους “βυσσινί”.

Αναλυτικά:

“Η ΑΕΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τις Γιόβαννα Σρετένοβιτς και Ίβανα Ζντράβκοβτς.

Οι δύο έμπειρες αθλήτριες θα συνεχίσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου και αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που θα φορέσουν τη βυσσινί φανέλα και η παρουσία τους θεωρείται πολύ σημαντική στην προσπάθεια για την υλοποίηση του προγραμματισμού της ομάδας και την επίτευξη των στόχων της.

Μαζί με τις δύο Σέρβες στην ΑΕΛ συνεχίζουν και οι πολύτιμες μονάδες Ρήγα Δήμητρα, Σωτηριάδη Παναγιώτα, Τσούκα Ρομίνα, Αρκουλή Νικολέτα, Βλασειάδου Παναγιώτα όπως και όλες οι μικρότερες σε ηλικία αθλήτριες από την περιοχή της Λάρισας ενώ τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί και το ρόστερ της ομάδας”.

GIO-1

IVA-1