Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να φορά για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς στη συνάντηση που είχε με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, αδελφούς Αγγελόπουλους, επιτεύχθηκε συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του.

«Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος συναντήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας με τον αρχηγό της ομάδας Βασίλη Σπανούλη και συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους για ένα ακόμα χρόνο», αναφέρει η ανακοίνωση της πειραϊκής ομάδας.

«Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε τον αγώνα, να επανέλθουμε στην κορυφή. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους προέδρους για όλα αυτά που έχουν κάνει. Δεν υπάρχουν πολλοί πρόεδροι στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Γι΄ αυτό κάνω ό,τι μπορώ για να τους το ανταποδώσω. Οι σχέσεις μας είναι οικογενειακές. Μέσα στο γήπεδο, όλοι αγωνιζόμαστε για το καλό του Ολυμπιακού. Υπάρχουν και δύσκολες στιγμές, αλλά με το μπάτζετ του Ολυμπιακού, δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που να έχουν κάνει τέτοια πράγματα», δήλωσε ο Σπανούλης.

Όταν ρωτήθηκε για τη διάρκεια του νέου συμβολαίου του απάντησε: «Δεν έχει σημασία. Όταν είσαι οικογένεια, κάθεσαι, συζητάς και τα βρίσκεις σε ένα λεπτό. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ανανεώσαμε και όχι η διάρκεια του συμβολαίου».

Όσο για το ρόλο του; «Να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Όπως έκανα πάντα στην καριέρα μου, θα υπακούω τον προπονητή. Υπάρχουν κακεντρεχείς που λένε ότι κάνω εγώ κουμάντο στον Ολυμπιακό… υπάρχουν κι αυτά τα χαζά σχόλια. Ένα βήμα πίσω, ένα μπροστά, όλα θα φανούν στο γήπεδο και είναι δουλειά του προπονητή. Δεν μπορεί να λέει ο παίκτης τι θα γίνει. Είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού, ούτε πουλάω σταριλίκι ή κάτι άλλο».