Το τέλος με τον τεχνικό Νίκο Γκαλίτσιο ανακοίνωσε η Γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ δημοσιοποιώντας τους λόγους του διαζυγίου αναφέροντας πως άμεσα θα κλείσει ο νέος προπονητής στην ομάδα που θα τρέξει το σύνολο την επόμενη σεζόν στην Α’ Εθνική ποδοσφαίρου Γυναικών.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ ανακοίνωσε την αποχώρηση του προπονητή Νίκου Γκαλίτσιου από την ομάδα.

Ο νεαρός τεχνικός μετακομίζει στην Αθήνα για οικογενειακούς λόγους με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα της ΑΕΛ.

Ο Νίκος Γκαλίτσιος συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της ΑΕΛ, επιτελώντας σπουδαίο έργο τα δύο χρόνια που βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας, ξεχωρίζοντας πάντοτε για το ήθος του.

Η ΑΕΛ τον ευχαριστεί θερμά για την παρουσία του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα και με πολλές επιτυχίες. Ήδη ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις από ομάδες της πρωτεύουσας και εξετάζει τις επιλογές που έχει για να δει ποια θα είναι η καλύτερη δυνατή για την συνέχεια της καριέρας του.

Σχετικά με την επιλογή του νέου τεχνικού για την ΑΕΛ όπως και για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, η διοίκηση της ομάδας θα προβεί τις επόμενες ημέρες σε πολύ σημαντικές ανακοινώσεις.”