Με ένα ομορφο σημείωμα οι Βετεράνοι της ΑΕΛ καλούν τους φιλάθλους σε μία εκδήλωση ενθύμησης του έπους του ’88.

Αυτό αναφέρει: «Θυμάσαι φίλε? θυμάμαι αδελφέ μου? πότε έγινε μπαμπά? ήσουνα εκεί? ποιοι παίζανε? παππού στον τελικό με τον ΠΑΟΚ είχες πάει? ειχε κόσμο? ρε πόσο άλλαξε αυτός, περάσανε τα χρόνια, άσπρισαν τα μαλλιά τους, κρίμα που έφυγε τόσο άδικα ο Λευτέρης, αχ ρε Γιώργο ψυχάρα, πάντα θα σε θυμόμαστε… μας αδίκησαν? δεν θα περάσει αυτό, θα βγούμε στους δρόμους, είμαστε ΑΕΛ και είμαστε πρωταθλητές… την 21η Μαίου, 9 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία ΕΛΑ να θυμηθούμε, ΕΛΑ να πείς το παιδί σου τι έζησες κοντά σ αυτή την ομάδα, ΕΛΑ να ζήσεις ξανά την ατμόσφαιρα των τίτλων, ΕΛΑ να ξανακούσεις τα συνθήματα που φώναξες, ΕΛΑ να πείς το παιδί σου γιατί πρέπει να ειναι ΑΕΛ…!!!!».

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση αναμένεται να δώσουν το παρόν πρωσοπικότητες της εποχής που βοήθησαν σε αυτό το επίτευγμα ενώ η συνδιοργάνωση θα γίνει με το Δήμο Λαρισαίων.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Σύλλογος Παλαιμάχων της ΑΕΛ και ο Δήμος Λαρισαίων, συνδιοργανώνουν την ερχόμενη Δευτέρα 21 Μαΐου 2018, ανοικτή εκδήλωση στις 9 μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος, από την ΑΕΛ».