Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισας, Δημήτρης Μαυριάς, διέψευσε με δηλώσεις του στο sdna τις φήμες που τον ήθελαν στο τέλος της χρονιάς να υπογράφει στον Παναθηναϊκό ωστόσο άφησε ανοιχτή την… πόρτα της μεταγραφής σε κάποιον σύλλογο με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στους «κυανόλευκους».

Αναλυτικά η Συνέντευξη του στο sdna:

Για το γεγονός πως γράφτηκε το όνομα του για τον Παναθηναϊκό: «Το έχω διαβάσει στις ιστοσελίδες αλλά δεν γνωρίζω κάτι σίγουρο. Ο εκπρόσωπός μου είναι ο κύριος Ίβιτς, ήρθαμε σε επικοινωνία και δεν μου μετέφερε κάποια πρόταση ή ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό. Δεν γνωρίζω την πηγή της πληροφορίας αυτής. Εμπιστεύομαι τον εκπρόσωπό μου και αν υπάρξει κάποια πρόταση θα την συζητήσουμε».

Για το πέρασμα του από την Βέροια: «Πάρα τις δυσκολίες και τα προβλήματά ο Παναθηναϊκός παραμένει σπουδαία ομάδα και αν σε προσεγγίσει δεν μπορείς να μην αξιολογήσεις σοβαρά την όποια πρόταση. Θεωρώ ότι είμαι έτοιμος για το βήμα παραπάνω. Στην Βέροια πέρυσι δεν με βοήθησαν οι καταστάσεις καθώς πάλευε για την παραμονή της και χρησιμοποιούνταν πιο έμπειροι παίκτες. Είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα».

Για τους Έλληνες παίκτες:  «Δεδομένα έχει ταλέντο και ικανότητες ο Έλληνας ποδοσφαιριστής. Απλά πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να το αξιοποιήσουμε. Χρειάζεται εμπιστοσύνη από τις ομάδες και μπορούν πολλά νεαρά παιδιά να σταθούν επάξια στο υψηλό επίπεδο και τις ομάδες της λεγόμενης δεύτερης ταχύτητας. Μπορούν να ανταποκριθούν και στην συνέχεια να φύγουν στο εξωτερικό. Εμείς χάνουμε στο κομμάτι της εμπιστοσύνης, αυτό δεν ακολουθούμε». 

Για το μέλλον του πάντως κράτησε κλειστά χαρτιά, την ώρα που το συμβόλαιό του στην ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη εκπνέει σε μερικές εβδομάδες: «Υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, όχι ωστόσο κάποια πρόταση. Για την ώρα πάντως παραμένω συγκεντρωμένος στα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Λάρισας».

ΠΗΓΗ