Τέλος αγωνιστικών υποχρεώσεων για το τμήμα βόλεϊ Ανδρών της ΑΕΛ που τερμάτισαν στην δεύτερη θέση (πίσω από τον ΣΠΑΚ) στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ ΕΣΠΕΚΕΛ και φιναλίστ στο Κύπελλο σε μία χρονιά την οποία την κρίνουν επιτυχημένη.

Παράλληλα δεν παρέλειψαν τα απαραίτητα ευχαριστώ προς τους χορηγούς της φετινής προσπάθειας.

Αναλυτικά:

«Η λήξη της αγωνιστικής σεζόν βρίσκει τους Βυσσινί ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΕΣ στο πρωτάθλημα Β Εθνικής κατηγορίας της ΕΣΠΕΚΕΛ καθώς και FINALIST του θεσμού του κυπέλλου.
Απολογισμός ο οποίος αποτελεί συνέχεια επιτυχίας της περσινής χρονιάς (Δεύτεροι στο πρωτάθλημα και ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ) και γεμίζει τους αθλητές και την διοίκηση με αισθήματα αισιοδοξίας για το μέλλον.

Σταθμός για τη σύντομη διάρκεια ζωής του Ανδρικού Τμήματος Βόλλευ της ΑΕΛ αποτελούν οι συνεχόμενες επιλογές ως βασικό κεντρικό στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ πέρυσι και ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ φέτος του Θοδωρή Δορδοκίδη καθώς και οι επιλογές άλλων μικρών αθλητών που αξιολογούνται από τα κλιμάκια των ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ με πάρα πολύ καλές κριτικές.

Όλα αυτά μόλις μέσα σε 4 χρόνια δείχνουν το μεράκι και την αγάπη των ανθρώπων που τρέχουν για το Ανδρικό Τμήμα αλλά και τις Υποδομές του Βόλλευ της ΑΕΛ.

Σ αυτό το σημείο και για ακόμη μια φορά με μεγάλη χαρά ευχαριστούμε τον κόσμο που στήριξε τις προσπάθειές μας στο γήπεδο, και επίσης αποδίδουμε ένα 
ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 
στους ΧΟΡΗΓΟΥΣ μας οι οποίοι είναι συνοδοιπόροι στις προσπάθειές μας».

END OF SEASONΗ λήξη της αγωνιστικής σεζόν βρίσκει τους Βυσσινί ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΕΣ στο πρωτάθλημα Β Εθνικής κατηγορίας της…

Gepostet von ΑΕΛ – Τμήμα Ανδρικού Βόλεϊ am Samstag, 14. April 2018