Ένας μικρός χαμός φαίνεται να επικράτησε μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ ΑΕΛ – Εθνικός στο κλειστό της Νεάπολης, ανάμεσα στους παίκτες των φιλοξενούμενων και θεατές του αγώνα, με τους παίκτες και τη διοίκηση της λαρισαϊκής ομάδας να επεμβαίνουν πυροσβεστικά για να μη γίνουν χειρότερα τα πράγματα!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του thessaliatv.gr, προς το τέλος του αγώνα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, την ώρα που προπονητής και έφορος του Εθνικού έκαναν παράπονα στη γραμματεία, άκουγαν παρατηρήσεις από την πλευρά της κερκίδας, ωστόσο το θέμα σταμάτησε εκεί μετά από παρέμβαση των ανθρώπων της ΑΕΛ, αφού η πλευρά του Εθνικού δεν φαινόταν διατεθειμένη να αφήσει την κατάσταση να κυλίσει ομαλά (σύμφωνα με πληροφορίες πάντα).

Ωστόσο μετά το τέλος του αγώνα, άγνωστος πέταξε κάδο απορριμμάτων στον αγωνιστικό χώρο, τον οποίο καλαθοσφαιριστής του Εθνικού φέρεται να επέστρεψε στην κερκίδα με την ένταση να αυξάνεται επικίνδυνα. Και πάλι όμως, τα μέλη της ΑΕΛ λειτούργησαν πυροσβεστικά, με τα μέλη των δύο ομάδων να επιστρέφουν στα αποδυτήρια.

Από εκεί και πέρα, άγνωστο πως, παίκτες και παράγοντες του Εθνικού κινήθηκαν εναντίον ατόμων που βρέθηκαν σε κάποια φάση απέναντί τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για αρκετή ώρα επικράτησε επικίνδυνη ένταση και οι αψιμαχίες καλά κρατούσαν, με τα μέλη της ΑΕΛ, μπροστά σ αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση να προσπαθούν να περιορίσουν τις δύο πλευρές, αφού τα πνεύματα είχαν οξυνθεί επικίνδυνα.

Στη σελίδα του το Facebook πάντως, ο Εθνικός κάνει λόγο για τραυματισμό του γυμναστή της ομάδας, ενώ μετά από επέμβαση της ΟΠΚΕ, ηρέμησαν τα πνεύματα όλων. Πάντως, από την πλευρά της ΑΕΛ τονίζεται ότι η Αστυνομία είχε κληθεί κανονικά στο πλαίσιο της αναμέτρησης, απορρίπτωντας την άποψη του Εθνικού που εκφράζεται μέσω Facebook ότι όλα έγιναν με την ανοχή των αστυνομικών.

Εισβολή οπαδών της ΑΕΛ στα αποδυτήρια της ομάδας μας με επίθεση κατά των παικτών μας, τραυματισμό του Γυμναστή της ομάδας μας στο κεφάλι από ρίψη κάδου σκουπιδιών και όλα αυτά με την ανοχή της αστυνομίας…

Gepostet von Ethnikos Piraeus BC am Mittwoch, 4. April 2018

ΠΗΓΗthessaliatv.gr