Για τη νίκη απέναντι στον Άρη μίλησε ο προπονητής του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, ενώ ανέλυσε τον τρόπο που έφτασε η ομάδα του στην επικράτηση.

Αναλυτικά:

«Είμαι σε θέση να κατανοώ πλήρως όσα συμβαίνουν στον Άρη, γιατί και εμείς ήμασταν στην ίδια θέση μέχρι και πριν από 15 μέρες. Ψάχνουμε τις νίκες για να μας κρατούν μακριά από τα προβλήματα. Δεν θα μιλήσω για παραμονή, αλλά θέλουμε να πετύχουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Είναι παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε, όπως το σημερινό.

Η καθημερινότητά μας έχει βελτιωθεί, αλλά η ατυχία μας συνεχίζεται. Στο ημίχρονο χάσαμε λόγω τραυματισμών τους δύο ψηλούς μας (Σάφτενααρ, Διαμαντάκος), αναγκαστήκαμε να παίξουμε με τον Μαραγκό που δεν είχε προπονηθεί κανονικά μέσα στη βδομάδα λόγω προβλημάτων, ενώ ο Βαβάτσικος που ξεκίνησε να υπηρετεί τη θητεία του και έκανε χθες μισή προπόνηση».

Στο τέλος είχαμε καλή διαχείριση και με τη προσθήκη του Μπαρτ η ομάδα βρίσκει οξυγόνο. Είναι παίκτης που δίνει πόντους, κρατάει τη μπάλα, είναι έμπειρος. Πρέπει να βρούμε νέες ισορροπίες και οι ξένοι να καταλάβουν ότι η δουλειά ξεκινάει στην άμυνα και τελειώνει στην επίθεση.

Εύχομαι στον Άρη καλή συνέχεια και να ξεπεραστούν τα προβλήματα εκτός γηπέδου. Εντός γηπέδου υπάρχουν οι άνθρωποι να την οδηγήσουν σε ασφαλές λιμάνι».

Για την ήττα του Άρη στην Λάρισα, για την αποβολή του Παναγιώτη Γιαννάκη αλλά και για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη, Γιώργος Κετσελίδης.