Παρελθόν αποτελεί ο Στέφανος Πέρκος από την τεχνική ηγεσία του Γυμναστικό Συλλόγου Φαρσάλων, με την διοίκηση όπως αναφέρει να αποφασίζει τη μη συνέχιση της συνεργασίας κατόπιν αποφάσεως του έκτακτου διοικητικού συμβουλίου που έλαβε χώρα μετά την ήττα στην παράταση από τους Μαχητές Δόξας Πεύκων στην Θεσσαλονίκη.

Ο Πέρκος μέτρησε με τους παίκτες του 8 νίκες σε 9 εντός έδρας παιχνίδια στην πρώτη σεζόν της ομάδας στην Β’ Εθνική Μπάσκετ Ανδρών, κλείνοντας στην ομάδα σχετικά αργά χάνοντας μεγάλο μέρος της προετοιμασίας.

Ο αντικαταστάτης του στα εναπομείναντα 10 παιχνίδια θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Σωτήρης Ρίζος.

Αναλυτικά:  Η Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων έπειτα από έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Στέφανο Πέρκο. Σύσσωμη η Διοίκηση του Γ.Σ. Φαρσάλων ευχαριστεί θερμά τον κ. Πέρκο για την μέχρι τώρα συνεργασία σε μια σεζόν η οποία ξεκίνησε κάτω από δύσκολες και πολύ απαιτητικές συνθήκες και του εύχεται κάθε επιτυχία στην προσωπική του ζωή αλλά και στην καριέρα του. Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει ο προπονητής των Ακαδημιών και μέχρι πρότινος βοηθός του κ. Πέρκου κ. Σωτήρης Ρίζος”.