Ένα δημοσίευμα στη σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ (του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, του επίσημου δηλαδή φορέα ειδήσεων στην Ελλάδας) έχει δημιουργήσει εδώ και λίγη ώρα τεράστιο θέμα στη Λάρισα και είναι απορίας άξιο, πως θα υπάρχει μία απάντηση από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Το δημοσίευμα το οποίο συνοδεύεται και από μία αποκαλυπτική φωτογραφία αναφέρει: «Με πεζοδρομιακές εκφράσεις αντιμετώπισε ο Ηλίας Φυντάνης την φραστική επίθεση που δέχτηκε από οπαδούς της ΑΕΛ στο διαδίκτυο. Τα πάντα άρχισαν όταν γκρουπ στο Facebook αναδημοσίευσε δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, στις οποίες ο Ελληνας τεχνικός υποστήριζε το… αυτονόητο: «Η ποιότητα του ΠΑΟΚ δεν συγκρίνεται με της ΑΕΛ».

Φίλοι των «βυσσινί» απαξίωσαν σε σχόλιά τους το έργο του, χρησιμοποίησαν υβριστικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος του και τότε εμφανίστηκε στον σχολιασμό ο χρήστης «Ilias Findanis» ο οποίος άρχισε να καταφέρεται εναντίον τους με σχόλια που παραπέμπουν σε διαλόγους ιταμού επιπέδου όπως «βλαχαντερό», «βλάξ», «Γίδι». Τα σχόλια απευθύνονταν σε διάφορους χρήστες και έχουν δημοσιευτεί τα ξημερώματα της Τρίτης, δηλαδή μετά την επιστροφή της αποστολής της ΑΕΛ από τη Θεσσαλονίκη.

Το συγκεκριμένο προφίλ του Ηλία Φυντάνη έχει πολλούς φίλους από το χώρο του ποδοσφαίρου, γεγονός το οποίο πιθανότατα σημαίνει πως είναι αληθινό και όχι «fake». Η ΠΑΕ ΑΕΛ πάντως απέφυγε να απαντήσει αν όντως ο χρήστης Ilias Findanis που καθυβρίζει σκαιότατα τους οπαδούς της ομάδας, είναι ο προπονητής της…».

Αλήθεια, η ΠΑΕ ΑΕΛ επί του συγκεκριμένου θέματος θα τοποθετηθεί ή το θεωρεί «μικρό» και θα αφήσει να αιωρούνται «μαύρα σύννεφα» πάνω από την πόλη;

Ο ίδιος ο κ. Φυντάνης θα πάρει θέση, απαντώντας στο ερώτημα αν το προφίλ είναι αληθινό ή όχι;

Είναι ερωτήματα τα οποία πρέπει να απαντηθούν και μάλιστα άμεσα για να ξεκαθαριστούν τα πάντα γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση, που μόνο κακό προκαλεί στην ομάδα, ενόψει μίας ιδιαίτερας κομβικής αγωνιστικής περιόδου.

ΠΗΓΗlarissanet.gr