Μέσα σε εορταστικό κλίμα και σε ένα γήπεδο γεμάτο κόσμο και παιδικά χαμόγελα, οι Ακαδημίες μπάσκετ & βόλεϊ του Συλλόγου του Α.Ο.Φοίβος πραγματοποίησαν το Σάββατο 10/02 μια εξαιρετική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μπέμπης, ο Περιφερειακός σύμβουλος και υπεύθυνος σχεδιασμού αθλητικών εγκαταστάσεων κ.Δημότσιος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας κ. Φατούρας, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού του Δημάρχου κ.Αλεξούλης, ο τοπικός Δημοτικός σύμβουλος κ.Κουλουψούζης, εκπρόσωποι χορηγών & υποστηρικτών του συλλόγου κ.Παπαπαθανασίου (Goodys Burger House), Μόκα Ιωάννα (Τοπογράφος Μηχανικός), Καψάλης Δημήτριος (χωματουργικές εργασίες).
Ο κ. Κώστας Αγοραστός αφού ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες τόνισε σχετικά πως η Περιφέρεια βρίσκεται κοντά στον αθλητισμό και σε όλα τα σωματεία και εξήγγειλε την ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου Γιάννουλης (τοποθέτηση παρκέ, κερκίδας).

ΑΟ ΦΟΙΒΟΣ ΠΙΤΑ 2018 (2)ΑΟ ΦΟΙΒΟΣ ΠΙΤΑ 2018 (3)ΑΟ ΦΟΙΒΟΣ ΠΙΤΑ 2018 (5)

ΑΟ ΦΟΙΒΟΣ ΠΙΤΑ 2018 (1)Την πίτα ευλόγησε ο Πάτερ Ιωάννης και η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου του Α.Ο.Φοίβος Πέτρο Προβίδα και ακολούθησαν οι τοποθετήσεις όλων των επίσημων προσκεκλημένων με τις οποίες ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.
Εκ μέρους των Προπονητών μίλησε ο τεχνικός Δ/ντης του συλλόγου και καθηγητής Φυσ.Αγωγής κ.Γιώργος Φωτίου.
Ακολούθησε η ειδική βράβευση , στους αθλητές που πέτυχαν την εισαγωγή σε Πανεπιστήμια & ΤΕΙ της χώρας.Οι αθλητές αυτοί είναι:Παράφορος Χρήστος, Γκόγκος Νίκος, Μπαβέτσιας Κων/νος, Σκουλίδης Γιώργος, Πουτσίκης Μιχαήλ,Παπανικολάου Λάζαρος.
Στη συνέχεια ο σύλλογος μας τίμησε τους χορηγούς & υποστηρικτές του συλλόγου:
1.Burger House- Goodys(έναντι ΠΓΝΛ) κ.Παπαθανασίου
2.Τοπογράφο Μηχανικό ,κ.Μόκα Ιωάννα
3.Χωματουργικές εργασίες,Καψάλης Δημήτριος
4.Toeat ,Γιώργο Καραφύλλη
5.Εξοπλισμοί καταστημάτων,Γκουνέλας Α.Ε
6.Τσιαπλής Κωνσταντίνος ,Real Estate
7.ΜΙΚΕΛ Γιάννουλης ,Αφοι ΚΟΤΙΑ
8.Rock N Cheese, Νικολάου Θανάσης
9.Γεωργικός Συνεταιρισμός Γιάννουλης
10.Cafe Selfie-Coffee Waternet,Τριανταφυλλίδης Νικ.
11.ΚΤΕΟ ΖΕΡΒΟΣ
12.ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Από την διαδικασία της κοπής πίτας προέκυψαν 7 τυχεροί οι οποίοι κέρδισαν δώρα του συλλόγου αλλά και των εταιριών:
Athlos, MIKEL, Goodys, Παπαδημητρίου Απόστολος, Ζήσαρος Άρης, Σακοράφα sport
Επίσης,μετά από κλήρωση των αριθμών των καρτών διαρκείας ο τυχερός αριθμός ήταν ο 176 και κάτοχος η Κακάβα Αιμιλία η οποία κέρδισε μια ACTION Camera!!!