Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο AEL FC ARENA τούτο το απόγευμα της Κυριακής. Εκεί όπου η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Κασσιόπης. Η ΑΕΛ με την ψυχολογία στα ύψη μετά και την νίκη – πρόκριση στο θεσμό του κυπέλου θα παραταχτεί με μοναδικό στόχο τη κατάκτηση των τριών βαθμών. Μια νίκη που θα είναι η πρώτη επί ενός αντιπάλου που βρίσκεται στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος καθώς η προηγούμενη απόπειρα επί του Απόλλωνα, της έδωσε μόλις ένα βαθμό, μετά την ισοπαλία στη Ριζούπολη.

Η Κασσιόπη από την άλλη, μετά τη πτώση της στη Football League, διαθετει αξιόλογους ποδοσφαιριστές, και θα έρθει στη Λάρισα για να πάρει αυτή το τρίποντο που θα της δώσει τη δυνατότητα να μειώσει τη διαφορά που χωρίζει τους δύο αντιπάλους. Πρόσωπο με πρόσωπο λοιπόν, έντεκα εναντίον έντεκα γιατί έτσι συνήθως λύνουν τις όποιες διαφορές τους οι άντρες. Και επειδή το ποδόσφαιρο είναι κατά βάση αντρικό άθλημα αυτό θα συμβεί και το απόγευμα στο AEL FC ARENA.

Όποιος παράγοντας προσπαθήσει να επηρεάσει αυτή την ισορροπία, και να γείρει την ζυγαριά προς τη μεριά των Κερκυραίων, θα βρει απέναντί του τους χιλιάδες φιλάθλους της ΑΕΛ που θα ισορροπήσουν την κατάσταση όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν …

Θανάσης Τέλλιος