Με νέα ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημέρωσε πως θα εξετάσει το θέμα της τιμωρίας του Ηλία Φυντάνη καθώς ο τεχνικός της ΑΕΛ με αιτία… ωρών δεν κάθισε στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (παιχνίδι στο οποίο ο Έλληνας προπονητής είχε εκτίσει την τιμωρία του για την ενός μήνα απαγόρευση του από τους αγωνιστικους χώρους).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: “Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ θα διερευνήσει με επικοινωνία με τους κ.κ. Στράτο και Γκαγκάτση και τον υπεύθυνο ορισμού παρατηρητών της Super League, εάν πράγματι ο παρατηρητής αγώνα Αλεξανδρής, ο οποίος προέρχεται από την Ένωση Ανατολικής Αττικής, είχε εντολή, όπως ισχυρίζετο, να μην επιτρέψει την είσοδο του τιμωρημένου προπονητού μας Ηλία Φυντάνη στα αποδυτήρια τόσο πριν όσο και στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, απειλώντας τους συνοδούς της ομάδος μας και τον κ. Φυντάνη με αναγραφή στο φύλλο και με συνέπεια νέα τιμωρία και βαρύτατο πρόστιμο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εφόσον πράγματι δόθηκαν αυτές οι εντολές, θα ζητήσει να ισχύσουν τα ίδια ακριβώς και για τον κ. Χιμένεθ, ο οποίος είναι τιμωρημένος και στο παιχνίδι της ομάδος μας με την ΠΑΕ ΑΕΚ το Σάββατο 20/1/2018”.