Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ευχήθηκε το καλύτερο στον Ολυμπιακό ενώ για την ομάδα του σκέφτεται μόνο το ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ.

 Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου: «Ήταν ένα παιχνίδι ειδικού ενδιαφέροντος για εμάς. Αυτή τη στιγμή έχουμε αδυνατίσει σαν ρόστερ, έχουμε μόνο 10 παιδιά να παρατάξουμε και χρησιμοποιούμε τα οκτώ απ’ αυτά και όπως καταλαβαίνετε το να παίξουμε απέναντι στον Ολυμπιακό από τη στιγμή που έρχεται ένα κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Λάρισα είναι για εμάς περιττή πολυτέλεια. Παρόλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε και λειτουργήσαμε λίγο καλύτερα. Βγάλαμε κάποιες ωραίες εικόνες, παίξαμε στην άμυνα καλύτερα και κρατάμε για να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια.
Σίγουρα ο Ολυμπιακός μετά το παιχνίδι στην Μπασκόνια ήθελε να αντιδράσει, την Τρίτη έχει ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι όπως είναι όλα στην Euroleague, το focus είναι σίγουρα εκεί και χρειάζεται προσπάθεια μεγάλη. Από την πλευρά μου εύχομαι καλή επιτυχία να είναι τα παιδιά δυνατά και να πετύχουν το μάξιμουμ απ’ αυτά που προσδοκούν στην Euroleague και γενικότερα».