Για την ήττα από τον Άρη με 0-2 μίλησε ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, Νίκος Θεοδοσιάδης, τονίζοντας ότι η ομάδα του ήταν αυτή που κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα: «Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη, αλλά πιο πολλά στους δικούς μας παίκτες. Απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, ήμασταν οι πρωταγωνιστές στο γήπεδο. Πατούσαμε καλύτερα από τον Άρη, δεν κινδυνέψαμε και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, δεχθήκαμε το γκολ στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο μόνο εμείς υπήρξαμε, αλλά πληρώσαμε την επιθετική μας δυστοκία. Τρεις κλασικές ευκαιρίες είχαμε, ήταν το κλειδί για το σημερινό ματς. Δεχθήκαμε κι ένα δεύτερο γκολ και τελείωσαν όλα.

Είμαστε μία ομάδα με άλλους στόχους. Η εικόνα της ομάδας μου, μου δίνει μεγάλη αισιοδοξία. Έχουμε να ξεχάσουμε αυτό το ματς, γιατί έχουμε μία σειρά αγώνων, με τους πρωτοπόρους, εύχομαι κάποια στιγμή, έστω και από αυτά τα ματς να κερδίσουμε κάτι. Εγώ σήμερα δεν είδα μεγάλη διαφορά, έχει όμως ο Άρης παίκτες με ποιότητα και εμπειρία, γι αυτό και πήρε γι αυτή τη νίκη».

Για τον αγωνιστικό χώρο: «Ο αγωνιστικός χώρος στο Αλκαζάρ δεν ήταν στη καλύτερη κατάσταση. Επηρέασε και τις δύο ομάδες αλλά έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».