Τζάμπολ για την ΑΕΛ αύριο στην Α2, που θα υποδεχθεί στις 17:00 το απόγευμα το Περιστέρι στο κλειστό του Αλκαζάρ. Ο τεχνικός των «βυσσινί», Χρήστος Χασανίδης, δήλωσε πως το ματς θα είναι δύσκολο και θα πρέπει η ομάδα του να «κρατήσει» την έδρα. Ο ίδιος παράλληλα τόνισε πως το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο πρωτάθλημα θα είναι ένα καλό τσεκάρισμα των δυνατοτήτων της ομάδας.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ για το ματς κόντρα στο Περιστέρι δήλωσε: «Πρόκειται για ένα δύσκολο ματς όπου εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε τη νίκη. Πρέπει να «κρατήσουμε» την έδρα μας και για να το πετύχουμε αυτό θα χρειαστούμε και την συμπαράσταση του κόσμου, τον οποίο και καλούμε να μας στηρίξει.

Αν και όλοι μαζί είμαστε το τελευταίο 10ήμερο, είμαστε έτοιμοι. Το Περιστέρι είναι μια πολύ καλή ομάδα και από τα φαβορί για άνοδο. Είναι ομάδα συμπαγής, έχει βάθος και εμπειρία, ενώ έχει και ένα εξαιρετικό προπονητικό επιτελείο. Στο ματς αυτό θα μας δοθεί και η δυνατότητα να… τσεκάρουμε τις δυνατότητές μας, αλλά και να εντοπίσουμε τις όποιες αδυναμίες μπορεί να παρουσιάσουμε».