Οι παίκτες της ΑΕΛ για ακόμα μια αγωνιστική στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων επικρατώντας του Αγροτικού Αστέρα, μια νίκη που έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα να συνεχίσει μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της Football League

Ωστόσο η εβδομάδα που διανύουμε σημαδεύτηκε από τις διοικητικές εξελίξεις και πιο συγκεκριμένα από την συνέχιση του καθεστώτος επιτήρησης που βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΛ τους τελευταίους μήνες. Όλοι γνωρίζουμε τι έχει συμβεί τα προηγούμενα έτη σε διοικητικό επίπεδο, τα λάθη που έγιναν και τις ευθύνες του κάθε ιδιοκτήτη που είχε τα ηνία της ομάδας …

Αρνούμαι να πιστέψω ότι ο κ. Κούγιας αναλαμβάνοντας το καλοκαίρι τις τύχες της ΑΕΛ δε γνώριζε την κατάσταση που βρισκόταν η ΠΑΕ. Και αν αγωνιστικά κατάφερε να δημιουργήσει μια πολύ δυνατή ομάδα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για το διοικητικό κομμάτι καθώς όπως αποδείχθηκε σ´αυτόν τον τομέα δεν έχει πετύχει ακόμα να πάρει αυτός τον έλεγχο της κατάστασης. Η ΑΕΛ παραμένει δέσμια των προθέσεων του κ. Πηλαδάκη κάτι το οποίο ήταν γνωστό από την περσινή προσπάθεια αδειοδότησης της, όμως ακόμη κανείς δεν κατάφερε να λύσει αυτό το γόρδιο δεσμό που σφίγγει την όποια αγωνιστική προσπάθεια γίνεται στην ομάδα.

Το θέμα αυτό δεν μπορεί να λυθεί με ευχολόγια παρά μόνο με την ειλικρινή ενασχόληση όλων όσων εμπλέκονται με μοναδικό στόχο να ανασάνει ξανά η ΑΕΛ. Ήδη θα έπρεπε να είχαν τρέξει οι διαδικασίες που απαιτούνται ώστε να μη τεθεί επ’ ουδενί σε κίνδυνο η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών αλλά και η δίψα του κόσμου για επαναφορά της ΑΕΛ εκεί που ανήκει. Γιατι … «Η γυναίκα του Καίσαρα δε φτάνει να είναι τίμια, αλλά πρέπει να το δείχνει κιόλας»

ΥΓ : Την Κυριακή η ομάδα δίνει ένα κομβικό ματς στην Καλλιθέα και οφείλουν όλοι να μείνουν ανεπηρέαστοι απ’ όσα συνέβησαν. Τον αγώνα αυτό δε θα το δώσουν μόνοι τους οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, αλλά μαζί με τους χιλιάδες φιλάθλους που είτε καταφέρουν να είναι στο πέταλο, είτε όχι θα στηρίζουν την κάθε προσπάθεια αυτών των παικτών που μας έχουν κάνει υπερήφανους με την εως τώρα πορεία τους.

Θανάσης Τέλλιος