Τη διακοπή του πρωταθλήματος θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί η ΑΕΛ αυτές τις μέρες λόγω των προκριματικών του Μουντιάλ, με τον Αντρέ Πάους να ψάχνει την βελτίωση της ομάδας. Το αρκετά δύσκολο πρόγραμμα των “βυσσινί” σε συνδυασμό με τα νέα πρόσωπα που έχουν έρθει στην ομάδα παίζουν σημαντικό ρόλο σ’αυτή τη μίνι προετοιμασία που θα υπάρξει.

Ο Αλέξης Κούγιας πριν από λίγες μέρες είχε δηλώσεις πως έχει πρόθεση η ομάδα να μεταβεί ξανά στο Καρπενήσι για να διεξαχθεί μία νέα προετοιμασία και να “δεθεί” περισσότερο η ομάδα, μετά τις προσθαφαιρέσεις που έχουν υπάρξει στο ρόστερ.

Αυτή τη στιγμή όμως, τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο καθώς ο Αντρέ Πάους με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ δεν έχουν ανάψει το πράσινο φως για να μεταβεί ξανά η αποστολή της ΑΕΛ στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Έτσι πολλά θα κριθούν αυτές τις ημέρες.

Στο στρατόπεδο των “βυσσινί” αυτή τη στιγμή “βλέπουν” το φιλικό με τον ΑΟΤ την Παρασκευή (1/9, 21:00) στο στάδιο των Τρικάλων, εκεί όπου ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Τάσο Λαγό που βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, όπως και λεπτά συμμετοχής στους Μάρκο Γιοβάνοβιτς, Σίνισα Μπάμπιτς και Γιώργο Κούσα που ακόμα δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΛ.