Στα δύσκολα λένε, πως όλοι έρχονται κοντά για το κοινό καλό. Άρα και η κατάσταση της ΑΕΛ είναι δύσκολη με τον κόσμο να δείχνει έτοιμος να επιστρέψει, έστω και την ύστατη ώρα για να βοηθήσει με το τρόπο του, θέλοντας να υποστηρίξει την ομάδα να πάρει το τρίποντο φτάνοντας παράλληλα και στο στόχο της παραμονής.

Συσπείρωση δεν ξέρω αν υπάρχει. Δεν μπορούμε να πούμε πως όλοι τα έχουν βρει μεταξύ τους και έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα. Άλλωστε το κοινό μέτωπο υπάρχει για την επίτευξη του στόχου κι όχι γιατί όντως έχουν δείξει όλοι έμπρακτα πως πλέον πολεμούν για όλα όλοι μαζί.

Είναι όμως θετικό να βλέπεις ανακοίνωση από τους οργανωμένους που παραδέχονται τα λάθη τους και κάνουν το δικό τους κάλεσμα. Είναι ωραίο που Παλαίμαχοι ρίχνουν τους τόνους για να βρεθεί ο κόσμος στο γήπεδο. Είναι σημαντικό που όλοι οι ποδοσφαιρικοί θεσμοί (ΕΠΣΛ, Σύνδεσμος προπονητών Λάρισας) διευκολύνουν τους ανθρώπους για να βρεθούν στο AEL FC ARENA σήμερα.

Όλοι δείχνουν το δρόμο προς το γήπεδο των «βυσσινί». Η ώρα είναι δύσκολη και όλοι αυτή τη στιγμή δηλώνουν πως πρέπει να βρεθούν δίπλα σε αυτό που στηρίζουν. Όχι σε πρόσωπα, παίκτες, προπονητές, διοικητικούς και μεγαλομετόχους. Αλλά δίπλα στην ομάδα. Κανείς τους δεν δηλώνει πως όλα είναι καλά και δίχως προβλήματα, αλλά τώρα οφείλουν να βοηθήσουν γιατί σε άσχημα σενάρια μόνο η στεναχώρια θα μείνει.

Τι να περιμένω εγώ λοιπόν σήμερα από αυτό το παιχνίδι; Πραγματικά δεν ξέρω. Περιμένω σίγουρα περισσότερο κόσμο για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στο AEL FC ARENA. Δεν περιμένω να δω λύσεις σήμερα για όλα τα προβλήματα που κουβαλά η ομάδα εδώ και πολύ καιρό, αλλά επίτευξη του σκοπού. Αυτό που «καίει» για την ώρα.

Υποθετικά σενάρια… αρκετά. Σκέψεις… περισσότερες. Η ώρα όμως περνά κι έχω ακόμα την περιέργεια να δω τι θα συμβεί σήμερα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Άλλωστε οι περισσότεροι θα είμαστε εκεί.

Χρίστος Τζίκας