Το ‘πε και το ‘κανε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας και συνοδευόμενος από το διοικητικό συμβούλιο της βρέθηκε στην αίθουσα του ξενοδοχείου «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» παίρνοντας μέρος για πρώτη φορά σε γενική συνέλευση της ΑΕΛ.

Και μάλιστα ο κ. Κούγιας, όπως είχε πράξει και λίγες ώρες πριν μέσω επίσημης ανακοίνωσης, έδειξε όχι απλά διάθεση «συμβιβασμού», αλλά τοποθέτησης μίας «κόκκινης γραμμής» με το χθες για να πάει όλη η οικογένεια της ΑΕΛ ενωμένη στο δύσκολο μέλλον που έχει μπροστά της. Ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» που πήρε το λόγο αμέσως μετά τον πρόεδρο του Σωματείου κ. Αντώνη Τσαγκάλη, επισήμανε ότι έγιναν λάθος εκτιμήσεις, υπήρξαν λάθος πληροφορίες, όμως όλα αυτά πρέπει να μείνουν στο παρελθόν και να γίνει το παν για να κλείσει ο κύκλος της εσωστρέφειας.

Αναφέρθηκε αναλυτικά στον φετινό προϋπολογισμό της ΠΑΕ ΑΕΛ και συνεχώς τόνιζε ότι για να μπορέσει η ΑΕΛ να είναι ανταγωνιστική θα πρέπει να προβάλει το μεγάλο της «όπλο», τον φίλαθλο κόσμο της, που πρέπει να είναι ενωμένος. Ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη γιατί όπως είπε «έπρεπε να προλάβω τα χειρότερα», ζήτησε συγγνώμη για τα γεγονότα των προηγούμενων μηνών και τόνισε «δεν πρόκειται να ανταποδώσω καμία ύβρη προς το πρόσωπό μου. Πρέπει να πάμε όλοι μαζί ενωμένοι».

Μάλιστα, επισήμανε ότι ακόμη και μία «προστριβή» που είχε με μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, άμεσα θα κάνει προσπάθεια να τη λύσει, ενώ σε αυτό το «ενωτικό» πνεύμα κινήθηκε ακόμη και η… προστριβή για τη δημιουργία μπουτίκ από την πλευρά του Ερασιτέχνη.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης έγιναν οι απολογισμοί της απελθούσας αγωνιστικής περιόδου καθώς και αναγνώσθηκαν οι ισολογισμοί της τρέχουσας, ενώ συζητήθηκε και το νέο καταστατικό του Σωματείου.