Μία υπόθεση που απασχολεί το ρεπορτάζ της ΑΕΛ είναι αυτή του Ματθαίου Μαρουκάκη, όπου σήμερα υπήρξε εξέλιξη στις συζητήσεις του ποδοσφαιριστή με την πλευρά της ΠΑΕ και μετά από την σχετική «συγγνώμη» του ποδοσφαιριστή παραμένει ενεργό μέλος της ομάδας. Και όπως διευκρινίζεται, για την ώρα!

Ο Μαρουκάκης όντας εκνευρισμένος από τη συμμετοχή του στην αποστολή στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, σύμφωνα με την πλευρά της «βυσσινί» ΠΑΕ, υπέπεσε σε πειθαρχικά παραπτώματα κι έτσι μπήκε στον… «πάγο».

Από εκεί και έπειτα μεσολάβησαν συζητήσεις με τον Λημνιό επιθετικό να εμφανίζεται μετανιωμένος και συνάμα αποφασισμένος να παραμείνει στην ΑΕΛ τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, μη θέλοντας σε καμία περίπτωση να μπει σε «καραντίνα» καθώς θεωρεί τον εαυτό του παίκτη των «βυσσινί».

Αυτό ήταν αρκετό προς το παρόν για την ΑΕΛ, που επαναπροσδιορίζει το θέμα Μαρουκάκη δίνοντας του μία ακόμη ευκαιρία μέχρι την επόμενη μεταγραφική περίοδο, ξεκαθαρίζοντας σε όλες τις πλευρές πως ακόμη κι αν αλλάξει η στάση του επιθετικού (ή και της ομάδας) στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο θα πρέπει να έρθει πρόταση άλλης ομάδας για να λυθεί το συμβόλαιο του με την ΑΕΛ.

Επομένως, ο Μαρουκάκης θα προπονείται (όπως και τις προηγούμενες ημέρες) υπό τις εντολές του Άγγελου Αναστασιάδη και τα νεότερα του θέματος θα χρονολογηθούν στην χειμερινή περίοδο των μεταγραφών όπου θα μετρήσει και η συμπεριφορά που θέλει η ΑΕΛ από τον παίκτη μέχρι εκείνη την περίοδο.