Καυστική ανακοίνωση μέσω facebook από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Αλκαζάρ κατά του προπονητή της ομάδας, Ηλία Φυντάνη, μετά τις δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στο ματς με τον ΠΑΟΚ καθώς επίσης και την κόντρα του προπονητή μέσω facebook με φιλάθλους της ομάδας.

Αναλυτικά«Ο κόσμος της ΑΕΛ μέχρι σήμερα έχει ανεχτεί πάρα πολλά πράγματα. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αλκαζάρ δεν έχει πάρει θέση εδώ και πολύ καιρό, και η κατάσταση σιγά σιγά αρχίζει και φτάνει στο απροχώρητο. Αρχικά, ας μην κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις, και ας πούμε ότι δε φταίει καμία διαιτησία, κανένα οφσάιντ, για το προηγούμενο παιχνίδι μέσα στην τούμπα, παρά μόνο η απογοητευτική εμφάνιση. Κάτι τέτοιες συνεντεύξεις και φιλοπαοκτζιδικα σχόλια υποβαθμίζουν και μειώνουν την ομάδα μας. Φυντανη, η θέση σου είναι στον πάγκο και όχι στο ιντερνετ. Πρέπει να καταλάβεις πως δεν είσαι ακόμα προπονητής γ’ εθνικής, και ούτε αστυνομικός διευθυντής. Είσαι σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα. Ξεκίνησες ως βοηθός προπονητή. Εσύ μαζί με τον κουγια χτίσατε την ομάδα, όπως και εσύ ήσουν αυτός που γύρισες. Δεν έχεις το δικαίωμα να χαλάς το κλίμα της ομάδας και να αποκαλείς το μπάτζετ σκάρτο. Αν νομίζεις ότι η εμπειρία σου και τα προσόντα σου είναι μεγαλύτερα απ την δυναμική της ΑΕΛ, καλά θα κάνεις να σκεφτείς την επομένη μέρα της καριέρας σου. Κράτα το επίπεδο σου για να μην στο ισοπεδώσει ο λαός της ΑΕΛ.
Υ.Γ.: Στηρίζουμε την προσπάθεια των παιχτών μας.»

Το post:

Ο κόσμος της ΑΕΛ μέχρι σήμερα έχει ανεχτεί πάρα πολλά πράγματα. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αλκαζάρ δεν έχει πάρει θέση εδώ και…

Posted by Alkazar Club on Freitag, 16. Februar 2018