Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημέρωσε πως ο Δημήτρης Καπός χειρουργήθηκε επιτυχία από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των «βυσσινί», Γιώργο Μπασδέκη, αποκαθιστώντας πλήρως τον τραυματισμό του στον πρόσθιο χιαστό και τον έξω μηνίσκο στο αριστερό του γόνατο.

Θυμίζουμε πως ο επιθετικός τη φετινή σεζόν είχε δοθεί δανεικός στον ΑΟΤ, με τον ίδιο να έχει καταμετρήσει 11 συμμετοχές κι ένα γκολ στο πρωτάθλημα της Football League και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο τραυματισμός του προήλθε στο τελευταίο ματς της ομάδας των Τρικάλων κόντρα στη Βέροια κι αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για ένα μεγάλο διάστημα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Χειρουργήθηκε χθες με επιτυχία σε ιδιωτική κλινική της Λάρισας από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Γεώργιο Μπασδέκη ο ποδοσφαιριστής μας Δημήτρης Καπός, που την φετινή αγωνιστική περίοδο 2017-18 αγωνίζεται ως δενεικός στην ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα, αποκαθιστώντας πλήρως τον τραυματισμό του στον πρόσθιο χιαστό και τον έξω μηνίσκο στο αριστερό του γόνατο.

Ο κ.Αλέξης Κούγιας, το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και τα στελέχη της ομάδας μας ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Καπό ταχεία ανάρρωση και πολύ σύντομα να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους».