Δήλωση του προέδρου της ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας Φάρος, Κώστα Δασταβρίδη, δημοσιεύεται στη σελίδα της ομάδας στο facebook στην οποία ο παράγοντας της ομάδας της Λάρισας, που διαμαρτυρήθηκε έντονα και την ώρα του αγώνα με το Λαύριο στους διαιτητές της συνάντησης, δηλώνει πως στους «πράσινους» αισθάνονται αδικημένοι από το αποτέλεσμα του αγώνα.

Αναλυτικά η δήλωση του: «Χθες (6/1/2018)στο κλειστό της Νεάπολης, στον αγώνα της ομάδας μας με το Λαύριο βιώσαμε στιγμές που δεν προάγουν το ελληνικό μπάσκετ, αντίθετα το πάνε πολλά βήματα πίσω.

Δεν είναι δυνατόν το άθλημα να κερδίσει έδαφος με αυτόν τον τρόπο. Δεν είναι δυνατόν να επηρεάζουν αποτελέσματα εξωαγωνιστικοί παράγοντες. Ορισμένοι άνθρωποι θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν θα μπορούμε πάντα να τους προστατεύουμε. Χθες στον αγώνα του Γυμναστικού Λάρισας με το Λαύριο, κατέβαλα μεγάλες προσπάθειες να συγκρατήσω την οργή του φίλαθλου κόσμου, ο οποίος εξοργίστηκε με τα όσα παρακολουθούσε να γίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε ότι αφορά συγκεκριμένα σφυρίγματα του διαιτητή κ. Μαγκλογιάννη, αλλά και τις άσεμνες χειρονομίες και ύβρεις του αθλητή Νίξον του Λαυρίου, όπως και του βοηθού προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας ως προς την κερκίδα και τους φιλάθλους μας.

Η αγανάκτησή μας είναι μεγάλη και νιώθουμε μεγάλη αδικία. Ελπίζω, στο άμεσο μέλλον να μην χρειαστεί να νιώσουμε ξανά τα ίδια συναισθήματα».