Ανάρπαστο τείνει να γίνει το στάδιο Αλκαζάρ, καθώς όλο και περισσότερες ομάδες βλέπουν πως το στάδιο της Λάρισας αποτελεί μία αξιόπιστη λύση για τα κριτήρια που υπάρχουν για τη διεξαγωγή αγώνων σε εθνικό επίπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες ΠΑΕ ΑΕΛ και ΕΑΚΛ βρέθηκαν σε συζητήσεις για την επιστροφή της ομάδας και πάλι στην πρότερη έδρα της.

Οι «βυσσινί» άλλωστε το είχαν εκφράσει και μέσω επίσημης ανακοίνωσης πριν από δύο εβδομάδες, πως με τα τωρινά δεδομένα η ομάδα αδυνατεί να παραμείνει στο AEL FC ARENA και ψάχνει κάτι που οικονομικά δεν θα δημιουργεί ζημίες.

Φυσικά, αν γίνει αυτή η μετακόμιση, η ΑΕΛ θα ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις της στο AEL FC ARENA φέτος καθώς υπάρχει η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και θα… επιστρέψει στο στάδιο Αλκαζάρ από τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Βασική παράμετρος πάντως, αποτελούν και τα χρήματα που θα πρέπει να δαπανηθούν για να βελτιωθεί το Αλκαζάρ. Στο στάδιο θα πρέπει να γίνουν πάντα τα κατάλληλα έργα για να φιλοξενούνται αγώνες της Super League, ενώ ας μην ξεχνάμε και την επιβάρυνση που θα δεχθεί ο αγωνιστικός χώρος από τις ομάδες που κάνουν χρήση.

Φέτος, ο Απόλλων Λάρισας θα το χρησιμοποιεί για τους εντός έδρας αγώνες της Football League μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα που ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, ενώ ανά διαστήματα αγώνες δίνει και η γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ όπως και τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΛ, είχε επιστρέψει στο στάδιο Αλκαζάρ και επί εποχής Βαγγέλη Πλεξίδα, όταν δεν υπήρξε συμφωνία με την πλευρά του Κωνσταντίνου Πηλαδάκη για τη χρήση του AEL FC ARENA.

Χρίστος Τζίκας