Σημαντικές ανακατατάξεις σημειώνονται στην ομάδα του Γυμναστικού Λάρισας-Φάρος μετά και τις δηλώσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός της Λαρισινής ομάδας ανέφερε πως οι «πράσινοι» θα χρειαστούν έναν βοηθό προπονητή, ένα φροντιστή, έναν παίκτη και ενδεχομένως και τιμ μάνατζερ.

Ο βοηθός του, Γιάννης Διαμαντάκος, αποχώρησε για το Αγρίνιο μετά από προσφορά που είχε, ενώ είναι αβέβαιο και το μέλλον του Παρασκευά Μουρατίδη που θα συζητήσει με την διοίκηση της ομάδας για να λύσουν προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Πάντως, ξεκαθάρισε πως έχουν ξεκινήσει οι ενέργειες για να καλυφθούν τα κενά και ανέφερε πως λογικά έως και τη Δευτέρα θα έχουν «κλείσει» οι τρύπες στην ομάδα.

Συγκεκριμένα είπε για τις ανακατατάξεις στο Γυμναστικό Λάρισας-Φάρος: «Υπάρχουν όντως κάποιες ανακατατάξεις στην ομάδα, ο ένας βοηθός προπονητής ο Γιάννης Διαμαντάκος πάει στο Αγρίνιο διότι του πρόσφερε καλύτερες συνθήκες δουλειάς και είναι λογικό.

Ο κ. Μουρατίδης δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει είναι δικό του θέμα, αλλά δεν είναι κάτι που εφάπτεται με την ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι, είναι περισσότερο το διοικητικό κομμάτι και πρέπει να συζητήσουν για να βρούμε λύση.

Εμείς χρειαζόμαστε βοήθεια σε πολλά πράγματα. Το αγωνιστικό και προπονητικό κομμάτι πηγαίνει καλά. Θέλουμε λίγη μεγαλύτερη οργάνωση για να μην αναγκαζόμαστε εμείς να ασχολούμαστε με πράγματα που δεν είναι το δικό μας κομμάτι.

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να βρούμε βοηθό προπονητή, φροντιστή, αν χρειαστεί τιμ μάνατζερ και σίγουρα έναν παίκτη. Δεν γίνεται αλλιώς πρέπει να προχωρήσουμε. Νομίζω θα τα καταφέρουμε, είμαστε σε επαφές και μέχρι την Δευτέρα πιστεύω θα λυθούν όλα. Σε ότι αφορά τον παίκτη θέλουμε έναν και καλό σίγουρα».