Νέος γυμναστής θα αναλάβει στον Απόλλωνα Λάρισας ο Αλέξανδρος Κούρτογλου, που θα αντικαταστήσει τον Κώστα Μαργαρίτη. Ο δεύτερος ήταν κι αυτός που βρέθηκε ως υπηρεσιακός προπονητής στον πάγκο των «κυανόλευκων» τις δύο πρώτες αγωνιστικές, με την ΠΑΕ να τον ευχαριστεί ιδιαίτερα για την προσφορά του.

Παράλληλα η ομάδα της Φιλιππούπολης ενημέρωσε πως πήρε αναβολή στην εκδίκαση της ένστασης για το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό, για παράτυπη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λάρισας:

«Ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μαντζανάς και η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, νοιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς τον γυμναστή κ. Κώστα Μαργαρίτη, για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας, καθώς και για την εν γένει προσφορά του, από την θέση του γυμναστή, στην άνοδο του συλλόγου μας, στην Football League.

Άνθρωπος με σπάνιο ήθος ο Κώστας θα παραμείνει για πάντα φίλος μας και εύχομαστε να έχει την υγεία του και ότι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας του.

Από σήμερα Τρίτη (14/11) καθήκοντα γυμναστή στην ΠΑΕ Απόλλων αναλαμβάνει ο άμεσος συνεργάτης του κ. Νίκου Θεοδοσιάδη, ο κ. Αλέξανδρος Κούρτογλου, στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Επίσης η ΠΑΕ ανακοινώνει ότι ζήτησε και πήρε νέα αναβολή για την εκδίκαση της ένστασης που κατέθεσε κατά του κύρους του αγώνα με τον Αχαρναϊκό, για παράτυπη και κακή συμμετοχή, του μη αδειοδοτηθούντα και με τεράστια οικονομικά προβλήματα, που ήταν σαφώς γνωστά πολύ πιο μπροστά, της ομάδας του Μενιδίου, η οποία και αποβλήθηκε επισήμως από το πρωτάθλημα, σήμερα Τρίτη (14/11)».