Στον καταλογισμό των δύο πέναλτι σε βάρος της ομάδας του στάθηκε ο Νίκος Θεοδοσιάδης στην Συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Σπάρτη. Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των «κυανόλευκων», επικαλέστηκε μαρτυρίες των παικτών του, πως και στις δύο περιπτώσεις ο διαιτητής Γκοβέσης δεν έπρεπε να δείξει την «άσπρη βούλα».

Αναλυτικά: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έκαναν στο σημερινό παιχνίδι. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε τον ρυθμό χωρίς να δημιουργηθούν μεγάλες ευκαιρίες. Είχαμε την κατοχή και γενικότερα πατάγαμε καλύτερα από τον αντίπαλο. Εκεί που πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς ήρθαν κάποιες αποφάσεις του διαιτητή. Στο πρώτο πέναλτι τα παιδιά μου είπαν ότι η μπάλα έχει βγει έξω και στο δεύτερο ότι είναι εκτός περιοχής.

Δεν θέλω να ασχοληθώ παραπάνω με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Πανσερραϊκό όπου θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση, γιατί η ομάδα έχεις δυνατότητες. Από δω και πέρα σκεφτόμαστε πως θα νικήσουμε το ματς με τον Πανσερραϊκό».