Με ανακοίνωσή του ο Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος ενημερώνει πως ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα η ΚΑΕ υπενθυμίζει πως όποιος φίλαθλος έχει κρατήσει το απόκομμα του εισιτηρίου από το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, μπορεί να δει το ματς με τους πρωταθλητές Ελλάδας με μόλις πέντε ευρώ.

«Η ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων ημέρας για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Νεάπολης.

Οι τιμές είναι:
– 10 ΕΥΡΩ
– 15 ΕΥΡΩ
– 20 ΕΥΡΩ

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα γραφεία της ομάδας μας, Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος (Για πληροφορίες στο τηλ.: 2410 256030). Ώρες λειτουργίας των γραφείων, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. – 2μ.μ. και 6 μ.μ. έως 9 μ.μ. και Σάββατο 10 μ.μ. – 2 μ.μ.

Υπενθυμίζεται ότι:

– Όσοι φίλαθλοι παρακολούθησαν το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, μπορούν με την προσκόμιση του αποκόμματος να αποκτήσουν εισιτήριο για το ματς με τον Παναθηναϊκό στην τιμή μόλις των 5 ευρώ, παρακολουθώντας τον αγώνα ακριβώς από την ίδια θέση.

– Επίσης, ενημερώνουμε ότι αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα που οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας.

– Όσοι έχουν αποκτήσει ήδη εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία μας προκειμένου να παραλάβουν την κάρτα εισόδου τους στο γήπεδο».