Επιστολή διαμαρτυρίας δημοσίευσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, προς την ΕΠΟ και την Super League που κοινοποιήθηκε στα συνδρομητικά κανάλια COSMOTE TV και NOVA για τον ορισμό των αγώνων της.

Μετά και την ανακοίνωση του προγράμματος του Κυπέλλου Ελλάδος, η ΑΕΛ θα κληθεί να αγωνιστεί με την Παναχαϊκή την Τετάρτη 25/10 (17:15) στο AEL FC ARENA. Βέβαια οι «βυσσινί» νωρίτερα θα αγωνιστούν εκτός έδρας με την Πλατανιά στη Κρήτη (Κυριακή 22/10, 18:15), ενώ μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου θα φιλοξενήσουν το Σάββατο (28/10, 15:00) τον Λεβαδειακό στη Λάρισα για την 9η αγωνιστική.

Η ΠΑΕ, εξηγεί πως είχε ήδη ενημερώσει την ΕΠΟ και τη Super League, γνωστοποιώντας πως η ομάδα θα βρίσκεται συνεχώς σε διαδικασία ταξιδιών με λίγο χρόνο για αποθεραπεία και προπόνηση μετά από κάθε ματς.

Τέλος, η ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει πως αν κάποιος παίκτης της τραυματιστεί μετά από τους συνεχόμενους αγώνες θα θεωρηθούν υπεύθυνοι αυτοί που όρισαν τους αγώνες. Παράλληλα ζητά αλλαγή στις ημερομηνίες διεξαγωγής, ενώ αναφέρει πως για το Κύπελλο Ελλάδας ενδέχεται να αγωνιστούν οι επαγγελματίες παίκτες της Κ20.

diamartiria_pae_ael-1.jpgdiamartiria_pae_ael-2.jpgdiamartiria_pae_ael-3.jpg