Στα πλαίσια της προετοιμασίας της η ανδρική ομάδα της ΑΕΛ αντιμετώπισε την ομάδα του ΑΠΣ ΦΘΙΑ Λαμίας στο στάδιο Αλκαζάρ το μεσημέρι της Κυριακής. Οι δύο ομάδες είχαν το χρόνο και την ευκαιρία να δοκιμάσουν συνθέσεις παίζοντας παράλληλα πολύ καλό βόλεϊ σε όλες τις περιπτώσεις. Παίχτηκαν 6 σετ εκ των οποίων όλα ήταν πολύ ανταγωνιστικά και το τελικό αποτέλεσμα ήταν 3-3 αφήνοντας θετικές εντυπώσεις για όλους.

Συνθέσεις ομάδων:

ΑΕΛ: Ματούλας Θάνος, Μανταράς Κώστας, Τσιώλης Γιάννης, Κατσιγιάννης Αποστόλης, Βασιλάκος Χάρης, Παπαστεργίου Χρήστος, Κοτίτσας Δημήτρης, Δορδοκίδης Θοδωρής, Αρχοντής Θάνος, Ισλαμάι Λέντιο, Καλαθάς Νίκος, Σιαμιώτης Άρης, Καββαδίας Πάνος, Αλεξόπουλος Σεφης, Γρούσπας Πάνος, Κόκκας Στέλιος, Αποστολούλης Πάνος, Γιώργος Μακρής (έφορος).

ΦΘΙΑ: Κοντοκώστας, Κωνσταντινίδης, Ράπτης, Κωσταράς, Νικολάου, Μπελούμπασης, Παπαθωμόπουλος, Νατσιός, Παιδιαδήτης, Δημουλάς, Μωισιάδης.

Καλαθάς Νίκος (ΑΕΛ): «Ήταν το δεύτερο φιλικό για εμάς φέτος και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου στην φάση που βρισκόμαστε. Υπάρχουν αρκετοί τραυματισμοί στην ομάδα πράγμα το οποίο προσπαθούμε να το προσπεράσουμε με τον καλύτερο τρόπο και να ενταχθούν στο 100% Όλοι οι παίκτες. Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε ακόμη και προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα μας και να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη.

Η ομάδα της Λαμίας ήταν ένα πολύ καλό φιλικό για εμάς σήμερα εφόσον θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και αποτέλεσε ένα πολύ δυνατό κρας τεστ. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλή πορεία με υγεία στο πρωτάθλημα της Α2».