Μπορεί το θέμα του νέου προπονητή να είναι το κύριο ζήτημα της ομάδας την δεδομένη χρονική στιγμή ωστόσο το κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο στο AEL FC ARENA αλλά και η πολιτική must win είναι εξίσου θέματα που απασχολούν.

Ο Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του υποστήριξε πως η ΑΕΛ θα αγωνιστεί με προπονητή στον πάγκο στο ματς της Κυριακής ενώ ξεκαθάρισε πως η διερευνητική επαφή με τον Βλάνταν Ίβιτς έπεσε στο κενό. Παράλληλα κύκλοι της ΠΑΕ αναφέρουν πως τα ονόματα που έχουν γραφτεί όπως των Κοστιτς, Ιορντανέσκου αλλά και των Ελλήνων Μαντζουράκη, Φυντάνη δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τονίζοντας πως το όνομα του τεχνικού θα προκαλέσει έκπληξη και οι συζητήσεις με τον τεχνικό που θα αναλάβει βρίσκονται σε καλό στάδιο.

Σήμερα το πρωί πάντως στα Δέντρα οι παίκτες της ΑΕΛ επέστρεψαν στις προπονήσεις υπό τις εντολές του γυμναστή Βασίλη Καλαποθαράκου, του βοηθού Δημήτρη Σίτσα και του προπονητή τερματοφυλάκων Θεόδωρου Κάντα.

Θέματα τραυματισμών δεν έχουν αναφερθεί με τον Θεοδωρόπουλο να βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, τον Ντέλετιτς να μπαίνει στο ομαδικό πρόγραμμα όπως και ο Αγκάνοβιτς που δεν υπολογίζεται λόγω της αποβολής του με την ΑΕΚ.