Με ανακοίνωσή της μέσω Facebook, η Ερασιτεχνική ΑΕΛ κατήγγειλε την συμπεριφορά του διευθύνοντα σύμβουλου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Σωτήρη Μάρκου σχετικά με τα δελτία των παικτών της ΑΕΛ Κ17. Ζητώντας παράλληλα από την ΠΑΕ να βρει τρόπους από τον προβλεπόμενο κανονισμό για να αγωνιστούν οι αθλητές χωρίς την εμπλοκή της Ερασιτεχνικής μετά από ότι έχει συμβεί στις σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ δε ισχυρίζεται πως ο κ. Μάρκου αποκρίθηκε οργισμένα με σκληρές εκφράσεις και απειλές προς τον πρόεδρο κ. Γιώργο Νάκα σε τηλεφωνική συζήτηση σχετικά με αίτημα του δευτέρου όλα τα αιτήματα της ΠΑΕ να γίνονται εγγράφως και πρωτοκολλημένα.

Η πλευρά της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ εξηγεί πως θα κινηθεί νομικά αν χρειαστεί, ενώ οδηγείται στην ενέργεια αυτή για να καταλάβει ο κόσμος της σχέσης με την ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά και να συνετιστεί ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μετά λύπης και έκπληξης αναγκαζόμαστε να καταγγείλουμε την εξευτελιστική για την ίδια την Π.Α.Ε. συμπεριφορά του διευθύνοντα σύμβουλου της κ. Σωτήρη Μάρκου. Σε τηλεφωνική συνομιλία που ο προαναφερόμενος επεδίωξε με τον Πρόεδρο του Σωματείου μας την Πέμπτη, απαίτησε εν είδει «αφεντικού» την άμεση ανταπόκριση του δεύτερου σε υπόδειξη του, σχετικά με υπόθεση της ομάδας νέων Κ-17.

Ο κ. Νάκας γνωστοποίησε στον κ. Μάρκου την απόφαση του Δ.Σ. της Α.Ε.Λ., όλα τα αιτήματα της ΠΑΕ να γίνονται εγγράφως και πρωτοκολλημένα, για να εισπράξει την έξαλλη και αδικαιολόγητα οργισμένη απάντηση του διευθύνοντα σύμβουλου. Στη συνέχεια, ο κ. Μάρκου προέβη σε σκαιότατη εξύβριση και απειλές προς το πρόσωπο του κ. Νάκα, για το «παράλογο» αίτημά του Δ.Σ.

Εκτός του ότι επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος, παραδίδουμε τον Αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Π.Α.Ε. στην κρίση του φίλαθλου κόσμου και θέλουμε να ελπίζουμε πως και η ίδια η Π.Α.Ε. θα τον επαναφέρει στην τάξη.

Τη καλούμε, δε, μετά από τις επανειλημμένες κινήσεις της που υποτιμούν και προσβάλλουν το Σωματείο χωρίς να τηρεί ταυτόχρονα καμία από τις συμβατικές υποχρεώσεις της απέναντι του, να εφαρμόσει κάποιον από τους προβλεπόμενους από τον Κανονισμό τρόπους για να αγωνιστούν οι Αθλητές (εκπαιδευόμενοι-επαγγελματίες) χωρίς να απαιτείται η εμπλοκή του Σωματείου στη διαδικασία».

Η ανάρτηση στο Facebook:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ε.Λ. 9/9/2017Μετά λύπης και έκπληξης αναγκαζόμαστε να καταγγείλουμε την εξευτελιστική για την ίδια την Π….

Posted by Αθλητική Ένωση Λάρισας – ΑΕΛ on Samstag, 9. September 2017